30.06.2011

Okej, hittade den sista reklamfilmen nu, så kände mig lite halvt tvungen att lägga in den, so here you go!


30.06.2011

Snart är det juli, krejsi bananas. Det här halvåret har gått väldigtväldigt fort, men jag är ganska säker på att nästa halva går ännu fortare faktiskt!

Har kikat lite på random tv-program och ätit makaroner och köttbullar till frukost (hm), och är förvånad över hur dåliga norska tv-reklamer är... men har luskat fram 2 stycken som faktiskt är ganska roliga, tänkte slänga in dom lite längre ner!

Sitter och är lite karlstad-nostalgisk också, ska bli skönt att få lite sommarlov där så man kanske hinner tröttna igen!
Kollar igenom lite gamla bilder och läser gamla blogginlägg mellan mailskrivande och lägenhetskollande.
Men ska väl fixa klart allt så man kan gå och doppa fötterna i vattnet, bor 3 minuter gångväg till närmaste strand så!
En av de få fördelarna med att bo här ute, känner mig helt off annars med mångmiljonärer och barnfamiljer... konstigt nog.

Men nu dags för random reklamklipp!






och sedan uppföljaren till första!







Sen var det ett par reklamfilmer jag inte hittade, kanske kommer senare!

29.06.2011

Solstrålar!

Herregyy vad varmt det är ute, 25+ skuggan men ändå slängt mig in för att slänga iväg ett litet blogginlägg och dricka lite solo!
Har ju bott här ett tag nu och har inte provat norges "signatur"-dryck solo förrens nu, sägs likna fanta och jag är mer en coca-cola person. Men! Nu fick vi in solo i 0,33 cl burkar, och finns det något bättre än att dricka ur burk? Njet.
Så köpte en för snälla 12 kronor (tack personalrabatt) och jag blev hooked!
Köpte 2 stycken till igår på mitt pass och tog med mig en hem tills dagen till ära.






Så får vi tänka oss den i en finfin burk istället!
(Vettetusan vart jag gjort av kameran, så får nöja er med denna bilden sålänge.)

28.06.2011

Nä, nu ska jag börja blogga på riktigt. Ingen mer mjukstart, snart drar allt igång!
Flytta, sommarlov sen flytta igen.

Som syns har jag en ny fin bloggdesign av söta Sara (http://magnumclassic.blogg.se/), tack!

Just nu sitter jag och njuter av mitt svenska godis jag köpte med mig hem förra vecka, redan lyckats få i mig 2 st marabou 200 g och en stor påse gott & blandat surt, mmm!
Ska jobba ikväll också 18-24, jobbar det passet 3 dagar den här veckan... även de enda passen jag gör. Är skönt att jobba så lite nu, hänt massa tråkiga saker så vill egentligen sluta på stört, men gäller väl att stå ut den sista månaden.
Jaa, det är mindre än en månad kvar här i Olso, känns lite bananas. Har varit här i 1,5 år om en vecka. (Var 1 år sen jag och Mathias dejta för första gången också om en vecka, tiden går fooort).
Så sen blir det dags för lite sommarlov i Sverige. Har inga direkta planer utan kommer väl ta det lite som det kommer, en sväng till Göteborg, Olso och självklart sommarstugan känns som bra idéer.
Och som alltid lyckas jag på något sätt glömma att jag ska iväg till Ryssland och Estland i början på augusti (sånt som man lätt glömmer...). Men det kommer bli skoj!


Bäst att byta ut godiset mot lite vettig lunch tror jag (igår blev det popcorn...) och ta en dusch!


KOS!




Bild på Ida-Kristin och jag på sommarfesten för ett par veckor sen, jag (ser lite för glad ut) matar henne med morot på pinne!