13.07.2011

God förmiddag!

Sitter här och försöker få ork att göra iordning mig, är svårt ibland när man är ledig och lat.
Ska åka in till stan lite senare, träffa Jonas, Jonathan, Johan och Anna... sen vet jag inte om det blir fler. Hm. Kommer bli tråkigt att säga hejdå till alla, meeeeeen en ganska bra sommar väntar så klagar inte. Har bara 2 arbetspass kvar nästa vecka, sedan väntar Göteborg troligtvis.

Som jag skrev i förra inlägget så beställde jag lite saker från Nelly, som krångla till sig lite. Istället för tre par örängen  fick jag 2 par och 25 påsar man ska ha örhängen i, utan örhängen. Sen när jag mailat och krånglat klart så var dom såklart slut! Men fick pengarna tillbaka och 60 kr att shoppa för, så blev en klänning som kostat 99, fick den för 39 då. Så blev lite plåster på såren, hinner förhoppningsvis få den denna veckan!


Blir lite öj och galaj ikväll, sen middag, bio (Harry Potter såklart) och drinkar på fredag, så blir nog en bra vecka! Hoppas på sol i helgen, vill ha badat i Norge i år innan jag flyttar hem. TJIHO.

06.07.2011

Redan onsdag, och juli (kuli skrev jag först, kan hoppas att den blir kulig iallafall!).

Hade ledigt i helgen, vilket var efterlängtat. Även ifall man är sambo så ses man ovanligt lite, kan bero på att jag ofta jobbar sent och åker in till jobbet när Mathias åker hem.
Trodde först att det skulle bli fint väder men icke, så planerade bad, grillning och glassätning blev mys och film. Inte så pjåkigt det heller!
Ska iväg till jobbet om några timmar, kvällsjobb igen... puuh. Men har bara 7-10 jobbdagar kvar! Om jag längtar? pfffff, lite bara. Ska trycka i mig lite jordgubbar först, Mathias köpte 3 liter igår, nomnom.

Annars har det inte hänt så mycket, beställde lite presenter till mama i efterskott (hon fyllde år för en månad sen) och en mössa till mig själv. Varför jag beställde en mössa i juli vet jag inte, men hittade inget annat som var värt att beställa på Nelly.

Bakade sockerkaka igår, googlade på tigerkaka och fick upp denna bilden och kunde inte låta bli att lägga ut den!





söööööööt.

Måste hitta min digitalkamera snart känner jag, haha.