hur sockerberoende är du?




ja, om det har gått såhär långt kan till och med jag säga att personen har ett problem med socker.

vad är en bal på slottet?

blev ingen tjockiskväll igår, sova kan man göra när man går i pension. blev ändå ganska lugnt igår, blir andra bullar och drycker idag. först ska jag sova lite, duscha lite och äta lite kräftor!

en fralla, en fralla för en.

nerdy

satt och kolla på lite nördiga usb-grejer på www.usbgeek.com , några gölliga favoriter.
En minikyl till cola, en fläkt med gris och en pandahögtalare.

segadega

snart fredag och antar att jag inte är den enda som ser fram emot denna veckohögtid. varit något sjukligt trött hela veckan (tror det kan bero på dygnsrytmen under helgen), så imorgon ska det inhandlas en stor godispåse! chips, popcorn och cola är redan hemma och väntar på mig. tror inte jag har haft en enda tjockisslappkväll på en helg.. sen.. öh.. minns inte. borde vara i början på sommaren eller kanske i våras sådär.

nä, nu blire att svara i telefon i 2 timmar. gäsp.

törrt

har varit lite tomt på inlägg senaste tiden kanske, my bad.
ska vi seee, sist jag blogga var förra torsdagen! sen dess har jag varit på myskalashejdåfestuntzuntz hos becca på fredagen, på lördagen var det 4 gossar som fyllde år, karatefylla där med dom och med kompanjonen sara, stappla hem till sara vid 6 tiden (tyvärr ingen taxi hem..).
söndag bestod av sol och bad. måndag, jobb. tisdag, jobb + baka + telefonprat. onsdag.. idag.. hmm.. vad ska jag hitta på idag.. jobb kanske!
väldigt lugn start på dagen iallafall, telefonen fungera inte, så kom hit vid 7.45 men kunde inte börja svara i telefon förrens 10.00, gött kött! men nu är det igång igen, dags att vara trevlig. inte alltid så lätt som det låter.

har cyklat 1 timme nästan varje dag i 4 veckor nu snart, (inte med vilja direkt.. mest utav snålhet) synd att beach 2009 är över. men blir bra till spanien! inte för att det syns någon jävla skillnad, så träning är bara bullshit. förväntar mig stora löpsedlar imorgon på aftonbladet.

jobbig mus.

jaa, min mus är lite knepig. har precis bytt plats på jobbet och får tangentbord + detta:

kräftor + bajs

jag vill på kräftkalas!
nu blev det visst rätt många matinlägg här kände jag, men mat är gott. okej. ingen självsvält här inte!
tillbaka till kräftorna. jag blev väldans sugen på kräftor med lite bröd och paj.. kräftkalas alltså! så om någon får för sig att ha ett och tycker om mig, bjud mig!
sara var mer sugen på att ha ett kräftbajskalas, så lovade att spara allt bajs från kräftorna jag åt i en liten burk till henne, så hon kan få sitt lilla kalas sen. som hon nog kommer va ensam på. dunno why...