spanien update!

ja, blir en liten update fran spanien nu!
har i och for sig inte hant sa megamycket (har varit har i knappt en vecka sa), har solat och badat pa dagarna, runt plus trettio kanske.. sen hem och ta en siesta, sen shopping pa stan (alla affaren stanger nio sa). och dom har forbannat snygga klader har sa! varit ute och festat ocksa, gratis intrade overallt, gratis drinkar och vi forfesta pa en liter vin for 7 kr... inte sa pjakigt!
har bytt hostel idag, forsta vi bodde pa lag mitt i storgatan ungefar, alla butiker och restauranger.
idag har vi bytt upp oss, mer ungdomsstalle, gemensamma kok, tv och datarum, alla umgas med alla ungefar. checkade in har idag vid tva ungefar, har redan snackat med folk fran tysklan, irland, austalien, argentina och italien. suttit och sjungit allsang, spelat kort, lagat mat och santdar.


ja, vet inte riktigt mer vad jag ska skriva.
ska forsoka langa upp bilder pa fejsboken nagon dag snart!

oho

kanske ska ta och blogga lite mer, eller, kanske lite försent nu. äeh.
kör på kvalité istället för kvantitet, kan vi säga iallafall!
senaste veckan har jag lurat runt på stan, träffat linn, festat med leils, ida och linn fikat en sväng med louise, gjort ett försök till att plocka svamp vilket resulterade i en kantarell och 8 myggbett!
annars har jag mest planerat, dags för spanien på tisdag. lite galet! skulle åkt till stockholm först egentligen och hälsat på kusiner och söta marsvin, men får bli någon annan gång.

ska börja packa snart också, har en ryggsäck allt ska få plats i, får se hur svordomar som kommer hamna på bloggen senare på grund av den!
men om en vecka är jag i spanien och sippar paraplydrinkar, inte fy skam det heller!

   +  

 KLAD HEST

lalalaaa.

som 90% av bloggvärlden redan skrivit om så var det idol idag, och inte är jag någon sämre bloggare än att jag också kikar på programfanskapet! nejmen, just såhär i början är det alltid roligt, folk som skämmer ut sig och hela köret. efter alla auditions är över brukar jag sluta titta. vet inte varför men har alltid haft svårt för idol, folk med halvbra röster som gör konstiga coverse på låtar som egentligen är rätt bra, stylar dom små ungarna och har häftiga teman varje vecka och sånt annat coolt.

och på tal om idol, varför vill man äta messmör? det är så äckligt. så har dom kommit upp med en ny produkt som heter mesost. man hör bara på namnet hur mesigt äckligt det är. så sluta upp med att äta såntdär. nu. jag menar allvar.



  

gäsp.

ja, har varit hemma någon dag sådär nu. har haft en toppenvecka i göteborg, underbara människor, konstiga människor (sara lyckades dra till sig ett par stycken..) och nya människor.
har festat, festat igen och festat lite mer. fikat, shoppat, kikat film, spelat tv-spel, ätit lite för många gånger på mcdonalds och varit på spelning!
är väl inte mycket mer till att nämnas tror jag, har 4 veckor kvar i sverige, så blir chillidilla i karlstad och en sväng till stockholm, blir kempe grejt!
kommer kanske lite bilder från götelaborg så småningom!