25.09.2011

Önskar att jag hade en Iphone stället, hade bloggat massa gånger mer om dagen, blir så tråkigt utan bilder nu känner jag men om jag ska vara helt ärlig så har jag lyckats tappa bort min kamerasladd igen. Hoppas bara på att den är med!

Men får packa upp allt på torsdag iallafall, då får vi våran lägenhet!! (Det var värt två utropstecken).
Ska bli mer än skönt, börjar konstigt nog bli väldigt trött på att bo i en resväska efter snart 3 veckor.
Orkar inte heller styra upp där vi bor just nu eftersom jag vet att vi snart ska flytta på oss igen, jaja.

Var iväg på intervjuer torsdagen, tror det gick bra, mer info nästa vecka (ge mig ett jobb baaaara). Och fredagen utnämnde jag till slappisdag. Även då jag fick oväntat besök av indier!
Låg i sängen i bara t-shirt på morgonen och nörda lite dator då jag hörde två personer prata utanför fönstret, dom tystnade efter ett tag, inte mer med det. Sen kom dom tillbaka, och började sedan banka någonstans precis vid vårat rum, redan då misstänkte jag att dom hade låst sig ute.
Dilemmat var sådant att dom stod precis vid vårat fönster som var helt öppet nästan, kände inte för att gå dit utan byxor men ville heller inte att dom skulle sticka in huvudet. Alternativ 2 skedde sekunderna senare, där satt jag utan byxor medan två indier stack in huvudet i våran lägenhet.
Dom började säga någonting på knacklig engelska medans jag skrek åt dom att jag inte hade på mig några byxor, förstod att dom ville ha hjälp. Så krälade runt på golvet letandes efter byxor samtidigt som jag försökte dra min sov t-shirt så långt ner som gick.
Så kila ut från lägenheten och öppnade dörren ut till taket. Dagens goda gärning kanske.

Lördagen skrevs det under ännu fler papper för lägenheten och fick även våra bankkort! Har bästa bankrådgivaren Tina, sötaste tanten! Hon pratar även lite svenska (var gift med en svensk och hade bott i Sverige). Sen pilla vi runt lite på stan innan vi kilade hem, lagade tacos och kollade på mulan.
Och söndagen har varit minst lika slapp, spelat yatzy, försökt öppna en fryst cola och ätit popcorn med cancer på (aka aromat). Nu blir det nog lite mer yatzy!



21.09.2011

Man blir snurrig här, det är så mycket papper, tider, platser och tunnelbanelinjer som man måste hålla reda på.
Bara lägenheten är miljonersmiljarders olika papper känns det som.
Sen alla intervjuer, igår var jag på vad jag trodde skulle vara en gruppintervju, men det var "grupp-fylla-i-papper", åkte alltså till ett ställe för att fylla i ett papper. (Men fick iallafall tid för gruppintervju efter det, puh!)

Känns bara som en det är en sjujäkla process här till skillnad mot Sverige och Norge. Men får väl påminna mig att jag faktiskt är i London så blir saken lite bättre.

Och imorgon ska jag iväg på två intervjuer, och olika saker ska med till olika ställen och det ena och det femte.

Sitter hemma nu efter dagens intervju och peppar mig själv med pringles och choklad, helt okej med mig!

17.09.11

Såg första råttan i förrgår, sådär mitt på gatan.
Ska börja uppdatera mer snart också, skaffa breeedband hoppas jag (har såndär lite dingeldongelsak just nu).

Tänkte försöka lägga in min twittergrejs här på sidan också, enklare att twittra just nu!
Om allt går smidigt nu ska jag köpa en Iphone 5 i julklapp till mig själv tror jag, känns som ett bra mål att spara till.


PUSS.

07.09.11

Är i London och svirar runt för tillfället och vill att allt ska hända snabbt och nu, helst igår.
Kom i och för sig hit igår kväll, har hunnit med 1 lägenhetsvisning och lite jobbspan.

Men nu blir det lite slappning och mat innan letandet fortsätter!