13.10.2011

Sitter hemma just nu, ska snart iväg och handla med Mathias när han slutat jobbet.
Chokladvecka (vet inte om det är i hela världen eller bara här i London?), ska firas stort sen! Har haft sockersug hela dagen, men ätit tyskt fiberbröd och salta kex, hjälpte inte så jättemycket.





Ska ta lite bättre bilder på lägenheten också, heeh. Känner mig väldigt hemma redan, som fisken i vattnet.

Måste nästan gå till kiosken 200 meter bort och köpa lite choklad för att ens orka gå till den stora affären. Får klura lite på saken.

12.10.2011

Fem dagar kvar till internet, ska bli väldigt skönt. Ser mest fram emot Skype och kunna se Halv åtta hemma hos mig på tv4play (jag <3 matlagningsprogram).
2 veckor kvar till bror och flickvän hälsar på också, ska bli skoj! Nu när det mesta i lägenheten är klarfixat så.
Fick tv:n installerad i söndags efter lite om och men, så nu har vi det iallafall. Känns skönt, har sett alla serier som finns på datorn nästan och trött på att kolla på film.

Snart helg också, ska bli skönt, firar ett år med Mathias så blir väl dinner and a movie eller något, ska försöka klura ut något skoj kanske. Fick finfina blommor igår också!



Tog bilden lite snabbt igår innan jag sprang och handla, men ni klarar er nog!


Är sjukt sugen på amerikanska pannkakor nu också på tal om ingenting, får bli helgfrukost!

04.10.2011

Grattis på kanelbullens dag!
Kommer tyvärr vara lika dåligt med blogginlägg ett litet tag till, internet blir inkopplat den 17e oktober, så det kan ni skriva ner i eran kalender, för det har jag gjort iallafall!

Sitter ni på EAT. och snor lite gratis internet innan jag möter upp Mathias för storshopping, maaat.

Flyttade in i nya ägenheten i torsdag, oh happy days! Börjar trivas riktigt bra faktiskt, varit på en helveterunda till IKEA så börjar bli lite hemtrevligt, vill ha ett blått duschdraperi så skulle jag vara nöjd. (Har ett fult vitt nu...)

Fick bästaste paketet i fredags också, gjorde hela min dag, nej, vecka! Från sötaste Sara! (Som jag även hoppas kommer på besök inom snar framtid!)
Vet fortfarande inte vart min kamerasladd är, så fick improvisera lite med ett webbcamkort, haha. Men fick bästaste stimorol <3 Tror knappt att engelsmän tuggar tuggumi, finns inget vettigt och konstiga saker.



Ska även fixa fina naglar ikväll, har självklart testat det matta nagellacket innan, men inte till fullo!

Men nu är jag kissig, så det är nog dags att åka hem!